De laatste maand van het jaar is daar...

Onze actieproducten zijn op dit moment: 

Melatonine, Curcuma Forte, Magnesium Ultra Capsules,
Magnesium Citraat Vloeibaar, Co Enzym Q10 100mg,  Bloedvaten, Teunisbloemolie, Propolis Zalf.


Wij van Pure Life en Pure Water wensen iedereen alvast 
hele fijne dagen in december!!!

 

In de maand december ontvangt u bij de eerste
bestelling van de maand een leuke attentie!!!

Meer informatie »
 • Melatonine van € 10,42 nu voor € 9,15 voor dubbele inhoud
  Melatonine draagt bij tot de vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen en tot de verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag. Ook zeer geschikt voor ouderen en blinde mensen.
   
 • Curcuma Forte van € 20,89 nu voor € 18,40
  Curcuma Forte biedt op veel vlakken ondersteuning. Het is bij uitstek geschikt bij ochtendstijfheid, voor soepele gewrichten en voor soepel bewegen. Daarnaast heeft het een positieve invloed op de lever en galblaas. Het ondersteunt de reinigende functie van de lever. Het draagt bij tot een verantwoord cholesterolgehalte, stimuleert het immuunsysteem en het bevordert de spijsvertering.
   
 • Magnesium Ultra Capsules van € 20,42 nu voor € 17,95
  Magnesium Ultra Capsules is een mineralensupplement. Een doorbraak in magnesiumsuppletie. Bevat per capsule 200 mg elementaire magnesium en wordt direct opgenomen in de bloedbaan. Zo draagt het bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid, tot een normale psychologische functie (draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het leervermogen) en heeft het een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel.
   
 • Magnesium Citraat Vloeibaar van € 17,02 nu voor € 14,95
  Magnesium is in twee vormen te verkrijgen. De vloeibare citraatvorm wordt snel door het lichaam opgenomen, waardoor u het kunt gebruiken op het moment waarop u het nodig acht. Bovendien draagt het bij tot een normale spierwerking en speelt het een rol bij het behouden van sterke spieren. Ook bevordert het de energiestofwisseling. 
   
 • Co Enzym Q10 100mg van € 21,99 nu voor € 19,35
  Co Enzym Q10 100 mg met extra vitamine E is een voedingssupplement. Hoe zuiverder de ingrediënten hoe beter de werkzaamheid! Door deze doorontwikkeling zijn we een voorloper in kwaliteit op de Nederlandse markt met betrekking tot Co Enzym Q10 100 mg per capsule.
   
 • Bloedvaten van € 19,84 nu voor € 17,45
  Bloedvaten bevat 28 hoogwaardige voedingsstoffen met een specifieke functie. Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor de bloedvaten en soepele aderen. Vitamine B6 en B12 dragen bij tot een normale vorming van rode bloedcellen. Riboflavine (Vitamine B2) draagt bij tot de instandhouding van normale rode bloedcellen. Thiamine draagt bij tot de normale werking van het hart.
   
 • Teunisbloemolie van Orthovitaal van € 28,79 nu voor € 27,35
  Veel vrouwen ervaren de periode voor de menstruatie als een kwelling. Gelukkig is er teunisbloemolie, sinds jaar en dag door vrouwen gebruikt. Teunisbloemolie is rijk aan gammalinoleenzuur, een polyonverzadigd omega 6-vetzuur. Ook helpt teunisbloem bij overgangsverschijnselen, wisselende stemmingen tijdens overgang, prikkelbare gevoelens, bij opvliegers en prikkelbare gevoelens.
   
 • Propolis Zalf van 9,85 nu voor € 8,65 
  Propolis is een samengestelde zalf, waarbij de nadruk ligt op de voortreffelijke eigenschappen van propolis. Propolis zalf zuivert en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Deze zalf is daarom uitermate geschikt voor gebruik bij puistjes en mee-eters. Propolis ondersteunt bij de verzorging van lipblaasjes.
   

Like ons op Facebook!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Pure Life? Dagelijks interessante weetjes en feiten over gerelateerde onderwerpen, interessante weggeefacties volgen?

De merken in ons assortiment:

Verzendkosten

Bestelling binnen Nederland van boven de € 60,00 worden verzendkostenvrij naar u toegestuurd. Bij bestellingen onder de € 60,00 brengen wij € 7,95 verzendkosten in rekening. Ons bestelsysteem berekent dit automatisch. Voor bestellingen naar het buitenland.

Pure Life is een Erkend Leerbedrijf voor MBO opleidingen

Pure Life stelt praktijkplaatsten beschikbaar voor stagiaires die een
MBO opleiding volgen. Daarvoor zijn wij erkend door SBB als leerbedrijf. Meer weten of zoek je nog een stage of afstudeeropdracht, neem dan gerust contact met ons op of lees hier verder.

Eenvoudig producten zoeken; "Alle Producten" op alfabetische volgorde op een rij!