In de maand juli optimaal genieten van de zomer!

Deze maand bij Pure Life in de actie!    

Pau d'Arco Forte, Omega 3 Visolie EPA33/DHA 22, Vitamine C 1500, Lever Vitaal, Detox, Aloë Derma Jelly.

Meer informatie »
 • Pau d'Arco Forte van € 22,45 nu voor 19,75
  Pau d'Arco Forte bevordert het (natuurlijk) afweersysteem van de lichaamscellen, bevordert de stofwisseling en het is bloedzuiverend. Pau d'Arco Forte is voor het behoud van een goede prostaatfunctie en verbetert de conditie van het tandvlees. Het is een anti-oxidant en is ter bescherming tegen vrije radicalen.
 • Omega 3 Visolie van € 19,95 nu voor € 17,55
  Omega 3 Visolie bevat extra vitamine C. Het vet in vette vis bestaat uit meervoudige onverzadigde vetzuren. Het gaat hierbij om twee soorten vetzuren: eicosapenteenzuur (EPA) en docosahexeenzuur (DHA). Beiden worden Omega 3 vetzuren genoemd.
 • Vitamine C 1500 van € 17,85 nu voor € 15,70
  Vitamine C is zeer hoog gedoseerde en daardoor extra sterk. Het draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand. Vitamine C bevordert ook de weerstand tijdens en na fysieke inspanning.
 • Lever Vitaal van € 21,95 nu voor 19,30
  Lever Vitaal is speciaal ontwikkeld om de reinigende werking van de lever te ondersteunen. Het is goed voor de lever en de galfunctie. Ook draagt Lever Vitaal bij tot een normale spijsvertering en zorgt daarbij voor een goede darmwerking.
 • Detox van € 18,95 nu voor € 16,65
  Detox zorgt voor het reinigen van het lichaam en ondersteunt de reinigende werking van de lever. 
 • Aloe Derma Jelly van € 11,45 nu voor € 10,10
  Aloe ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Bij jeugdpuistjes, een geprikkelde huid en een rode gevoelige huid zal Aloë Derma Jelly de huid kalmeren. De gel verzorgd, zuivert en herstelt de huid. Aloë wordt ook wel "eerste hulp" plant genoemd.

Like ons op Facebook!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Pure Life? Dagelijks interessante weetjes en feiten over gerelateerde onderwerpen, interessante weggeefacties volgen?

De merken in ons assortiment:

Verzendkosten

Bestelling binnen Nederland van boven de € 60,00 worden verzendkostenvrij naar u toegestuurd. Bij bestellingen onder de € 60,00 brengen wij € 7,95 verzendkosten in rekening. Ons bestelsysteem berekent dit automatisch. Voor bestellingen naar het buitenland.

Pure Life is een Erkend Leerbedrijf voor MBO opleidingen

Pure Life stelt praktijkplaatsten beschikbaar voor stagiaires die een
MBO opleiding volgen. Daarvoor zijn wij erkend door SBB als leerbedrijf. Meer weten of zoek je nog een stage of afstudeeropdracht, neem dan gerust contact met ons op of lees hier verder.

Eenvoudig producten zoeken; "Alle Producten" op alfabetische volgorde op een rij!