• Bijenpollen Entolase® 
  Bijenpollen Entolase® met extra Vitamine B12. Vitamine B12 heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid en moeheid, zorgt mede voor het goed functioneren van het zenuwstelsel en zorgt voor geestelijke energie.
 • Neem 
  Neem reinigt het lichaam. Het is ontslakkend en bloedzuiverend. Neem heeft zijn uitwerking zowel in- als uitwendig. Het bevordert de inwendige reiniging en is voor in- en uitwendige huidverzorging. Daarnaast helpt Neem het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen.
 • Propolis Polyfenol Forte
  Propolis is gestandaardiseerd en dat betekent dat ze ALTIJD dezelfde hoog geconcentreerde kwaliteit heeft, vrij is van toegevoegde belastende antibiotica en voldoet aan de normeringen van o.a. pak’s. Tevens bevat ze een natuurlijk calciumcarbonaat en als vulstof een natuurlijk gestandaardiseerd rijstconcentraat NU-flow®.
 • Propolis Polyfenol zuigtablet Citroen 
  De aanwezige Vitamine C zorgt mede voor een goede weerstand, het heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en het ondersteunt de afweer van het lichaam. De zuigtablet heeft een mooie maatje, met een zachte zoete
  citroensmaak.
 • Vitamine B Complex 
  B-vitamines in een complex versterken elkaar en dragen bij tot bijna alle functies in het lichaam. Vitamine B Complex is evenwichtig opgebouwd en bevat diverse B vitamines in een verhouding, die elkaar stimuleren en aanvullen. Vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B8 en B12 activeren o.a. je natuurlijke energie in het lichaam.
 • Calendula Voetcreme met biologische kruiden
  Calendula Voetcrème met biologisch kruiden helpt vermoeide, branderige voeten te ontspannen. Het verzorgt de huid, verfrist de voet en bevordert de doorbloeding. Bij regelmatig gebruik blijft de huid zacht en gaaf. Ook wordt eeltvorming voorkomen. 
   

Like ons op Facebook!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Pure Life? Dagelijks interessante weetjes en feiten over gerelateerde onderwerpen, interessante weggeefacties volgen?

De merken in ons assortiment:

Verzendkosten

Bestelling binnen Nederland van boven de € 60,00 worden verzendkostenvrij naar u toegestuurd. Bij bestellingen onder de € 60,00 brengen wij € 7,95 verzendkosten in rekening. Ons bestelsysteem berekent dit automatisch. Voor bestellingen naar het buitenland.

Pure Life is een Erkend Leerbedrijf voor MBO opleidingen

Pure Life stelt praktijkplaatsten beschikbaar voor stagiaires die een
MBO opleiding volgen. Daarvoor zijn wij erkend door SBB als leerbedrijf. Meer weten of zoek je nog een stage of afstudeeropdracht, neem dan gerust contact met ons op of lees hier verder.

Eenvoudig producten zoeken; "Alle Producten" op alfabetische volgorde op een rij!