Voorbereiden op een nieuw seizoen...

Onze actieproducten zijn op dit moment: 
Vitamine D3, Bijenpollen Entolase, Propolis Polyfenol zuigtablet Citroen
Propolis Polyfenol Aqua, OPC Forte,, Lavera Sweet Moments.

 
In de maand november ontvangt u bij een bestelling 
vanaf €60,00 een fijne Bamboe pen cadeau!!!

Meer informatie »
 • Vitamine D3 van € 9,37 nu voor € 8,25
  Vitamine D wordt voornamelijk in onze huid aangemaakt onder invloed van zonlicht. Vervolgens moeten de lever en nieren het omzetten in de bruikbare vorm. De productie van Vitamine D is van diverse factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld het klimaat waarin we leven, de mate van blootstelling aan zonlicht, het gebruik van zonnebrandcrèmes met UV filter, de huidpigmentatie, het functioneren van lever en nieren en onze leeftijd.
   
 • Bijenpollen Entolase van € 18,80 nu voor € 16,55
  Het bestaat uit een gestandaardiseerd en geconcentreerd bijenpollen poeder. Dat betekent dat het ALTIJD dezelfde hoge kwaliteit heeft, geen antibiotica bevat en voldoet aan alle normeringen van o.a. pak's. Tevens bevat het een natuurlijk calciumcarbonaat en als vulstof een natuurlijk gestandaardiseerd rijstconcentraat NU-flow®.
   
 • Propolis Polyfenol zuigtablet Citroen van € 18,80 nu voor € 16,55
  De aanwezige Vitamine C zorgt mede voor een goede weerstand, het heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en het ondersteunt de afweer van het lichaam. De zuigtablet heeft een mooie maatje, met een zachte zoete citroensmaak. De tablet is minder zuur van smaak dan de oude Propolis Citroen tablet.
   
 • Propolis Polyfenol Aqua van € 20,68 nu voor € 18,20
  Propolis Polyfenol Aqua is een speciaal non alcoholisch gestandaardiseerd propolis extract met Propolis Greit® 120. Het bevat een hoog geconcentreerd extract op basis van minimaal 12 mg/ml actieve polyfenolen (HPLC-MS). Deze propolis is gestandaardiseerd en dat betekent dat ze ALTIJD deze hoog geconcentreerde kwaliteit heeft, vrij is van belastende antibiotica en voldoet aan de normering van o.a. pak’s.
 • Propolis Polyfenol Aqua is op waterbasis, dus in te nemen door kinderen.
   
 • OPC Forte van € 21,99 nu voor € 19,35
  OPC is een voedingssupplement. OPC bevordert de doorbloeding, houdt de bloedvaten schoon, heeft een gunstige invloed op hart en bloedvaten, is gunstig voor de bloeddruk, voedt en beschermt de huid en bij ongemakken voorafgaand aan/rondom/tijdens de menstruatie.
   
 • Lavera Allround crème voor maar € 6,99
  Met deze rijke, intensief verzorgende all-round huid crème voel je direct het verschil. De biologische Shea boter en amandelolie hebben een intensieve hydraterende werking. Hierdoor geeft de all-round crème droge gebieden van je huid extra bescherming en zorgt voor een heerlijk zacht gevoel. Met een aangenaam frisse en subtiele geur.
 • Voor een extra droge huid
 • Rijke verzorging
 • Biedt intensieve verzorging en bescherming.

   
 • Lavera Sweet Moments voor maar € 14,49 
  Lavera Sweet moments! Het perfecte cadeau voor de feestdagen. Een Doucegel  en Bodylotion met de warme geur van vanille en pruimextract.
   

Like ons op Facebook!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Pure Life? Dagelijks interessante weetjes en feiten over gerelateerde onderwerpen, interessante weggeefacties volgen?

De merken in ons assortiment:

"Ik kan bij veel producten maar weinig informatie vinden?"

Dat klopt; In verband met de Europese wetgeving zijn bijna alle productomschrijvingen van onze producten aangepast. Wij mogen helaas niet alles meer vertellen over onze mooie producten. Daar hebben wij een oplossing voor bedacht:

Zonder in te loggen
Vul bij het product bij de productomschrijving uw e-mailadres in bij het kopje "e-mail mij meer informatie". U ontvangt dan automatisch in uw mailbox de uitgebreide informatie.

Wanneer u bent inlogd
U treft bij het product automatisch onder de omschrijving bij de subtitel "extra informatie" de volledige productinformatie aan.

Voor de volledigheid! Onze producten zijn dus niet inhoudelijk aangepast, alleen de omschrijving op het internet en op de verpakking. Onze producten hebben nog steeds dezelfde hoogwaardige kwaliteit.

Pure Life is een Erkend Leerbedrijf voor MBO opleidingen

Pure Life stelt praktijkplaatsten beschikbaar voor stagiaires die een
MBO opleiding volgen. Daarvoor zijn wij erkend door SBB als leerbedrijf. Meer weten of zoek je nog een stage of afstudeeropdracht, neem dan gerust contact met ons op of lees hier verder.

Eenvoudig producten zoeken; "Alle Producten" op alfabetische volgorde op een rij!