Pure Life is een Erkend Leerbedrijf MBO


Pure Life stelt praktijkplaatsen beschikbaar voor stagiaires die een MBO opleiding volgen.

Erkend Leerbedrijf

Om MBO-leerlingen stage te laten lopen, moet onze organisatie erkend zijn als leerbedrijf. SBB voert deze erkenning uit. SBB is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor economische-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen. Als kenniscentrum, ondersteunt zij zowel het bedrijfsleven als middelbaar beroepsonderwijs.

SBB erkent hierbij dat Pure Life te Tilburg als leerbedrijf confom de Wet Educatie en Beroepsonderwijs, artikel 7.2.10 lid 1. Door deze erkenning is onze organisatie bevoegd om beroepspraktijkvorming voor het middelbaar beroepsonderwijs te verzorgen. Uitgegeven 22-11-2010 te Amersfoort door drs. C.W. Streumer, Algemeen directeur.

MBO stageplekken bij Pure Life

De MBO-opleiding(en) waarvoor de erkenning van Pure Life geldt, staan vermeld in het register erkende Ecabo-leerbedrijven. Dit zijn:

Commercieel:
  • Assistent Communicatiemedewerker (Niveau 4)
  • Commercieel Medewerker Binnendienst (Niveau 3) - 1 stagemogelijkheid
  • Marketing Medewerker (Niveau 4) - 1 stagemogelijkheid

Juridisch:
  • Juridisch Medewerker Zakelijke Dienstverlening (Niveau 4) - 1 stagemogelijkheid
     

Stagiaires waarom en wat te verwachten...

Wij vinden het werken met stagiaires inspirerend. Het begeleiden kost weliswaar tijd, maar het werkt verfrissend om jonge mensen op de werkvloer rond te hebben lopen.

"Bij ons is een stagiair iemand die onderdeel is van het team. We gaan kijken waar je sterke en de minder sterke punten liggen en gaan daarmee aan de slag. Je wordt goed begeleidt en jij geeft het tempo van persoonlijke en inhoudelijke groei aan, daarbij stimuleren we je wel om te groeien. We ondersteunen je waar dat nodig is en laten je vrij als dat kan. Het is onze doelstelling om van elkaar te leren. Een stage wordt gebruikt om vanuit een "studentsituatie" ervaring op te doen in de praktijk. Je te laten zien en voor te bereiden op wat er straks van je verwacht wordt als je gaat werken. 

Commerciele opleiding
Wij zijn altijd bezig om onze website up-to-date te houden. De nadruk ligt daarbij op Internet Marketing en Contentmanagement en daar investeren wij ook flink in. Er wordt ingespeeld op de veranderingen in en de vraag vanuit de markt. Er wordt hard gewerkt om Social Media te integreren in het bedrijfsproces. Het doel is om o.a. via Linkedin,
F acebook, Twitter, Instagram en eventuele andere netwerken potentiële klanten te bereiken, te benaderen en te binden.
Het doel is om Pure Life en ook Pure Water verder te promoten en deel uit te laten maken van de "Nieuwe Media".

Juridische opleiding
Pure Life levert kwalitatief hoogwaardige producten en deze voldoen aan de kritische eisen betreffende wetgeving en samenstelling. Om daaraan te voldoen zijn wij vanuit de wetgeving verplicht om van onze producten, dossiers op te bouwen en te onderhouden. Daarin moeten wij de werkzaamheid van onze producten bewijzen en wetenschappelijk onderbouwen. De Europese- en Nederlandse wetgeving moet continue getoetst worden op wijzigingen en deze moeten worden doorgevoerd.

Kan je je vanuit opleiding vinden in de weg die we zijn ingeslagen, neem dan contact op met ons.

Afstuderen met een onderzoek of een opdracht voor een Universitaire of HBO titel kan ook!« terug naar overzicht