Welkom Pure Life Adviseur


Het adviseursschap van Pure Life bestaat sinds 1 maart 2018 niet meer. Het was gebaseerd op het Multilevel Marketing principe met een bonussysteem.

Noodzaak tot een alternatief
VIMarkt is, zoals u weet van origine een netwerkmarketing-systeem, waarin alle adviseurs de producten actief verkopen en een deel voor eigen gebruik aanschaffen. Dit marketingsysteem werkt op het moment dat het actief blijft en er nieuwe adviseurs zich blijven aanmelden. Maar dit is helaas de laatste 15 jaar veranderd door maatschappelijke ontwikkelingen. Er komen geen actieve adviseurs meer bij, er haken er juist steeds meer af.
De bonussen van de adviseurs worden nog steeds uitbetaald, maar de verhouding van omzet versus bonussen is uit balans.

Ontwikkelingen in de markt
Dit hebben wij een aantal jaren geleden tijdens bijeenkomsten en ook in diverse nieuwsbrieven de afgelopen jaren al aangegeven. Nu is het echt tijd om door te schakelen.
Naast VIMarkt heeft Pure Life al jaren een prachtige webshop. Voordeel is dat u via de webshop direct kunt gaan bestellen. Hebt u geen emailadres of wilt u liever het persoonlijke contact, dan is dat ok geen probleem. U kunt altijd persoonlijk blijven bestellen.

Het verdienmodel wordt: Direct boter bij de vis, geen bonus meer achteraf.

De kortingen/bonussen en voordelen die u had als adviseur, blijven op een andere manier van kracht. U ontvangt straks direct korting op de bestelling die u doet. U hoeft niet meer te wachten op het overmaken van de bonus, of het zelf bijhouden van het bedrag wat nog verrekend kan worden.

U kortingspercentage wordt berekend op basis van het gemiddelde van de jaren 2016/2017. Hierdoor kunnen wij garanderen dat 98% van de actieve adviseurs erop voorruit zal gaan.

Persoonlijke brief
Begin maart 2018 heeft iedereen een persoonlijke brief ontvangen, waarin wij uw eigen situatie duidelijk hebben gemaakt.
Hierin staat ook de nieuwe procedure van bestellen. Onze doelstelling blijft uiteraard dat u tegen interessante voorwaarden onze mooie producten kunt blijven aanschaffen.
Onze dienstverlening blijft hetzelfde!

Via de site kunt u uw bestelling met Ideal of automatische incasso (lees de voorwaarden) betalen. Maakte u bij Pure Life ook al gebruik van een automatische machtiging, dan kunt u dat via Pure Life ook gewoon doen, door uw naam en rekeningnummer op te geven. 
 

Inloggen als adviseur